Newsfeed

Geometry Of Chaos: Dynamic, progressive, ambient, melodic, and wild!

Geometry Of Chaos - Wormholedeath

I have heard about samba, rumba and twist but not Joker`s Dance! Joker`s Dance is not a dance but a song title taken from Geometry of Chaos album Soldiers Of The New World Order due for re-release via Wormholedeath worldwide.

Geometry Of Chaos is the new project from Fabio La Manna, mainly guitarist, bassist, keyboardist and writer of the music and lyrics, and Davide Cardella, drummer and much more .Geometry of Chaos create music that is dynamic, progressive, ambient, melodic, and wild. Soldiers Of The New World Order represents an engaging and compelling, wide-ranging experience, with shifting atmospheres and sensations. The track Premonitions,

Geometry Of Chaos is a new metal progressive sound with a lot influences from classic rock and cinematic music. Says, «We have signed with Wormholedeath for the ressue of Soldiers Of The New World Order that Will be release also on CD in every part of the world. Davide and I are really proud to begin this deal with this important label and looking forward to many good things to come».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*