Newsfeed

Ehfar: The original project of Titta Tani (Vocals) and Emiliano Tessitore (Guitar).

Ehfar – Nexus

The Italian band Ehfar have made a new album entitled Nexus with nine track and a playing time at 47:41 minutes. Ehfar is a quartet but they are supported by seven guest musicians, and both the band member and the guest plays in other skilled and good band. Ehfar is the original project of Titta Tani (Vocals) and Emiliano Tessitore (Guitar).

Titta Tani is an extraordinary musician, with over 25 studio albums to his credit, drummer for: The Horror Legacy, Daemonia, Claudio Simonetti`s Goblin, Necrophagia, Mark Boals (USA), Kee Marcello(Sweden), Edu Falschi (Brazil), Phoenix Reborn (Neterlands) and many others!

The songs are written by Titta Tani except for The Dance of the Waining Moon by Emiliano Tessitore. Produced by Titta Tani and Emiliano Tessitore. Mixed and mastered by Alessandro De Falco at MMI Rome Studio Recording.

Tracklist:

1. What If (5:27)

2. Icarus (4:15)

3. Different Shapes (4:35)

4. The Dance Of The Waining Moon (4:42)

5. Nexus (5:30)

6. No Way Out (4:41)

7. Stay Awake (5:25)

8. Deadhead (Bonus Track) (8:16)

9. Skyfall (Bonus Track) (4:50)

Total Time 47:41

Credits:

Titta Tani – vocals

Emiliano Tessitore (Stage Of Reality) – guitar

Andrea Gianangeli (Dragonhammer, David Reece) – drums

Roberto Fasciani (Fabio Frizzi) – bass

   With

Mark Boals (Malmsteen, Dokken) – vocals (9)

Ivan Giannini (Vision Divine) – vocals (9)

Giacomo Voli (Rapsodia Del Fuoco) – vocals (9)

Enrico H di Lorenzo (Divinit〠Orrenda) – vocals (9)

Damiano Borgi (Stadio Della Realtã€) – vocals (9)

Mattia Fagiolo (Tuono Bianco) – vocals (9)

Giorgia Zaccagni (Leggenda Dei Pink Floyd) – vocals (9

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*