Newsfeed

Post. Festival: Back with a grander scope.

Post. Festival

Post. Festival with special guests Boris, Pelican, Nothing, Pianos Become Teeth, and many more at The Vogue in Indianapolis on Friday, Sept. 9 and Saturday, Sept. 10, 2022!

Post. Festival is back with a grander scope and eyes set on establishing the finest assemblage of niche rock artists to take place on American soil. Following the examples set by like-minded European events, the Post. Festival is as much about community and respect and support as it is about music and culture.

It is a celebration both for fans and artists, an opportunity to come together and revel in a scene that has built itself from within to the point of global presence, without the aid of commercial status. Some of the most exceptional and creative musicians work within the realms of “post”-adjacent genres, and it is this festival’s goal to bring as many of them as possible together for one weekend to give them the opportunity to show out and share their work with a wildly dedicated fan base.

This year’s lineup includes: Boris, Pelican, Nothing, Pianos Become The Teeth, Junius, Arms and Sleepers, Coastlands, I Hear Sirens, FACS, Glassing, Pillars, Frayle, Colin Phils, Glacier, Brave Arrows, Black Flak and The Nightmare Fighters, & Onus.

Post. Festival Day 1 will begin at 5 pm on Friday, September 9, and Day 2 will begin at 3 pm on Saturday, Sept. 10.

Post. Festival 2022 is sponsored by Earthquaker Devices, Indiana City Brewery, Stranger Attractions Presents, Jenkins-Martin Drum Company, Indy CD & Vinyl, Futuro, Grumps Slice Shop, Heavy Blog Is Heavy, A Thousand Arms, Luxinvictus, Black Circle Music Bar, Young Epoch, Where Post Rock Dwells, Just Pop In, The Vogue, 1979 & Co., and The Alley Cat.

Links:
Facebook
Ticket

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*