Newsfeed

Korax Mvd: As a preview of their next EP.

Korax Mvd - Artificial

Korax Mvd, a dark/experimental/industrial band formed in Montevideo, Uruguay in 2020, has released their first EP Días Extraños on April 16th. Despite being a new band, its members are musicians with extensive experience in underground music. Now the band have released their new song Artificial, on all digital platforms, as a preview of their next EP.

 Says, «Artificial is the song we chose as the preview for our next EP. This single is a personal version of the song as it was mixed and mastered by the band. We are pleased to have the participation of our friends Vector Carmela and Cannibal making remixed versions of this track».

Attracted by the idea of experimenting with different ways of musical creation and sharing the interest in dark and industrial sounds, Natalia Arocena former member of the dark metal band Upon Shadows and André Goldman, very well known for his participation in the local post punk band La Memoria joined forces to create something unique. The lyrics have a narrative focused on the dark and dystopian. A style that could be called cyberpunk/transhumanism.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*