Newsfeed

Ocinn: Unifies the melancholy rising in those lost and fantastic surroundings.

Ocinn – The Forest

Gun`s And Blood Record is an interesting label and now they support the new album The Forest from Ocinn released some weeks ago. The Forest is a black metal influenced dark piano music.

With their second album, Ocinn gathered inspiration through the dark and romantic German woods. The Forest’ unifies the melancholy rising in those lost and fantastic surroundings.

For fans of a unique and hypnotizing atmosphere with melancholic, gloomy but still romantic piano tunes.

Tracklist:

Forest I

Forest II

Forest III

Forest IV

Forest V

Forest VI

The Forest

Line-up:

Nico-Letta: Everything

Ocinn was formed in 2007 in southern Germany as a solo project, Ocinn releases its debut album I in 2020.

The unique and hypnotizing atmosphere with melancholic, gloomy but still romantic piano tunes brings the feeling of the rough and cold black metal sound.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*