Newsfeed

ZoneM: A visionary and cinematographic project with nature, anxious and disturbing,

ZoneM - Sono Dentro Di Me

Sono Dentro Di Me  means I`m Inside Me and this is the new album from the Italian avant garde band ZoneM. ZoneM is an experimental music project of a visionary and cinematographic nature, anxious, disturbing, the result of collaborations between artists of the metal and prog scene: Sadist, Il Segno Del Comando, Jus Primae Noctis, Will’o’Wisp.

Tracklist:

Nessuna uscita

Arkham

Cospirazione

Eurimaco, il mentitore (bestia pt 1)

Cthulhu

Polifemo (incubo pt 1)

Amigdala

Incubo pt 2

Peshtigo

Sono qui (bestia pt 2)

Vulnerabile (bestia pt 3)

Bestia pt 4

Merrick

Proci (bestia pt 5)

Sono dentro di me

Saigon

Line-up:

Beppi Menozzi (Il Segno del Comando, Jus Primae Noctis) – vocals, keyboards

   With

Pietro Balbi (Jus Primae Noctis) – guitar

Diego Banchero (Il Segno del Comando) – bass

Alessandro Bezante – bass

Davide Bruzzi (Il Segno del Comando) – guitar

Fernando Cherchi (Il Segno del Comando) – drums

Marco Fehmer (Jus Primae Noctis) – vocals, guitar

Mauro Isetti – bass

Roberto Lucanato (Il Segno del Comando) – guitar

Renzo Luise – guitar

Tommaso Maestri – guitar

Pietro Menozzi – guitar

Rita Menozzi – vocals

Riccardo Morello (Il Segno del Comando) – vocals

Silvia Palazzini – vocals

Paolo Puppo – guitar

Mario Riggio (Jus Primae Noctis) – drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*