Newsfeed

Animals As Leaders: Didn`t rest on their laurels!

Animals As Leaders – Parrhesia

Animals As Leaders sound like a very bad idea, but the band Animal As Leaders is a good idea to listen to. Their new album Parr is a very intriguing album brimming with nice music. The band offers nine songs a no of them are very long, and the shortest is on only 1:51 minute. The trio can obviously keep it short and that function very good for this fine band.

The album The Madness Of Many was the latest release from Animal As Leaders and that album was released 1n 2018 and was the fourth album from the band. The Madness Of Many was very well received all over the world. But the forward thinking trio had no intension to rest on their laurels and the new album as they have worked hard and intense with their new album. The result is many impressing and amazing songs.

Animals as Leaders are a Washington, D.C.–based instrumental progressive metal band, formed by guitarist Tosin Abasi in 2007. Members Tosin Abasi and Javier Reyes are also members of the T.R.A.M..

Tracklist:

 1. Conflict Cartography (5:02)

2. Monomyth (3:26)

3. Red Miso (4:31)

4. Gestaltzerfall (4:46)

5. Asahi (1:51)

6. The Problem Of Other Minds (2:32)

7. Thoughts And Prayers (5:48)

8. Micro-Aggressions (4:10)

9. Gordian Naught (4:48)

Total Time 36:54

Line-up:

Tosin Abasi – guitars

Javier Reyes – guitars

Matthew Garstka – drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*