Newsfeed

Antiquus Scriptum: With cover of Resound Of Gjallarhorn.

Antiquus Scriptum - Magnis Tenebris Obscurantum

The EP Magnis Tenebris Obscurantum from Antiquus Scriptum is the return to black metal leads since Ahbra Khadabra, from 2019, and features the special participation of multi-instrumentalists from Paraguay, Danicide, who made all the electric material.

The work was mixed and produced by Paulo Vieira (Nyx Sludgedweller), at the Mosh Pit Studios (Por), in November 2021.

Tracklist:

1. Resound Of Gjallarhorn (Enslaved Cover)

2. The Triangle Of Divinities 

3. Broken Mirror 

4. A Carnival of Egos (Or the Fallen Masks of Deceivement) 

5. Thousand Lakes (Amorphis Cover)

6. The Hammer of Retribution 

7. My Prophetical Premonition 

8. No Dreams Breed in Breathless Sleep (Dissection Cover)

Line-Up:

Interludes from the guest musicians Mordred – Piano & Keyboards in Resound Of Gjallarhorn, Marina Stillborn’- Piano in Thousand Lakes & EternalAwait– Piano in No Dreams Breed in Breathless Sleep.

Paulo Vieira (Nyx Sludgedweller), at the Mosh Pit Studios (Por), in November 2021.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*