Newsfeed

Stellagen: With the simple goal of making metal they wanted to listen to.

Stellage – From Dying Star.

Stellagen is a power/thrash/melodic death metal band from Sydney, Australia

Phil Brown: Vocals, Guitar

Jimmy Lardner-Brown: Guitar

Symon Haddad: Bass

Session Drums by Robin Stone

Australian thrash/melodic death metal band Stellagen released their debut album From Dying Stars. The album was recorded mixed/ mastered by Brendan Sloan at Overland Studio, South Australia.

Stellagen was formed in Sydney, Australia in 2019 with the simple goal of making metal they wanted to listen to: heavy yet melodic, with memorable choruses and shredding guitar solos, incorporating elements from death/ black metal but with the sense of melody and catchiness of power metal in both the vocals and guitars. The band features Phil Brown (Vocals/ Guitars), Jimmy Lardner-Brown (Guitars) and Symon Haddad (Bass) with session drums provided by Robin Stone.

1. DIE IN MY MIND 04:23

2. NIGHT SPIRIT 04:15

3. REGRESS… REGRET 03:42

4. FREEDOM 04:18

5. BEOWULF 05:11

6. LOST IN HYPERSPACE 03:09

7. NEW HORIZONS 04:22

8. STELLAR GENESIS [PART I] 03:03

9. WHY 06:06

10. THE END 09:16

11. REIFIER 00:52

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*