Newsfeed

Lucid Conformity: A strong unit was finally formed!

Lucid Conformity - Escape The Construct

Lucid Conformity unleashed their brand new song Escape The Construct on March 25th, 2022 via all digital streaming platforms!

Following the release of their debut album in 2020 unfortunately the pandemic put the band on an unofficial hiatus. However, during these tough times, a strong unit was finally formed and the band could craft their sound with full steam ahead! Over the past 2 years, the band have been hard at work behind the scenes, writing a brand new armory of songs, ready to release this year. Escape The Construct is the first of many, and it will showcase what the band’s musical direction has been focused on, to pave the way for a new era!

«Escape The Construct was written during the first set of lockdowns and reflects on our mental struggles of being confined in isolation that we had been put into. It also represents what is happening in the digital world and how this will change our lives as we know it in the near future…».- statement from the band.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*