Newsfeed

The Way Of Purity: With extreme love for animals and nature pushed to the extreme!

The Way Of Purity - The Order Of The Deep Roots

Controversial hard-line vegan combo The Way Of Purity has announced that the new album is now mixed and mastered. The record titled The Order Of The Deep Roots contains 9 new tracks and establishes the birth of their magic cult with its release.

The aim of the record is solely for propaganda to find members for the cult that have to be Vegan and have an inclination for magic arts and rituals in order to use superior celestial and oliphotic forces in favors of animals. The approach is therefore even more extreme as the combo has no interest in the market, trends, success or whatever bands look for.

The only aim is to grow the cult with perfect members and help animals to get rid of humanity!

The album features awesome contributions from ambient/Jazz king Shadowdream and eclectic downtempo Genius Phils Stiles.

Bass player without name stated: «We reached a point in our career who as a music project only play music for ourselves and we really don’t care about the crowd, sales, success etc like other bands do. We have written this album just to use music as propaganda to gather people around the world with the same vision that we have: the extreme love for animals and nature pushed to the extreme status of Religion. To achieve the best for animals, we will use magic rituals that we know can reach these superior powers just through magic forces alone. Anybody who is interested can learn more about The Order Of The Deep Roots by getting in touch with us».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*