Newsfeed

Snowman: A tribute to friendship and a great opportunity.

Snowman - In A Better Place

Yeti is name of the disgusting snowman, but the band Snowman from Portugal plays everything else than disgusted music. Snowman is a very interesting and nice prog band and is also the brainchild of Pedro Miguel Fernandes. In A Better Place is the new album and Fernandes is supported by seven musicians on the album.

The second album is the first LP of this Portuguese progressive rock band. A tribute to friendship and a great opportunity for this band to share, once again, the love they feel when sharing their music.

The album was released March 2nd, and composer and lyricist was Pedro Miguel Fernandes, and producer was André Eusébio. Snowman music is influenced by Genesis, Porcupine Tree, Pink Floyd, Opeth and Camel. 

Tracklist:

1. The Mysterious Vanishing Of Elisa Lam (6:14)

2. The Broken Man (3:59)

3. A Storm Coming (10:38)

4. Harbour Of Sorrow (6:32)

5. Wherever You Are (4:35)

6. To This Day (9:16)

7. The Sound Of Your Laughter (4:58)

8. Gratitude (4:52)

Total Time 51:04

Line-up:

Pedro Miguel Fernandes – vocals, guitar

   With

Dinis Costa – keyboards

Tiago Faria – drums

David Vieira – drums

Ruydabass – bass

Guilherme Luz – analogic keyboards

Rui Godinho – keyboards

Cristiana Gomes – flute

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*