Newsfeed

Gia G: With a ballad with an amazing feel, vibe and phrasing.

Gia G – Cosmic Wave

Gia G is Reminiscing in the new official video from her latest EP Cosmic Wave via Sliptrick Records. Reminiscing is a ballad on the Cosmic Wave EP and shows another side of Gia G’s music. Displaying her acoustic playing and slap acoustic playing. A great feel and vibe makes the listener day dream in a world all there own. Along with great solo leads, her lyrical style makes the guitar tell a story. The ending solo is truly one of the best lead solos Gia has done to date with an amazing feel, vibe and phrasing.

Showcasing Gia G’s diverse prowess on the frets, with jazz modal and scalar legato featuring in Intricate Fusion and Cosmic Wave, to the acoustic slap song, Reminiscing, which shows another side of her style with a great feel, bluesy runs and phrases. The Cosmic Wave EP takes the listener on a journey of musical knowledge, intricate writing, great for listening when you’re in your car breezing down the highway …read more

Gia G are: Gia G – Guitars/Keyboards | Mark George – Drums | Paul Angle – Bass.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*