Newsfeed

Wings Of Destiny: WOD with new single.

Wings Of Destiney – Rise Above Them All

Wings Of Destiny and their song, official lyric video Rise Above Them All,

Official Lyric video for the single Rise Above Them All

Band: Wings of Destiny

Label: Wormholedeath

Realized by: Morbid Film Production

Wings of Destiny are:

Anton Darusso – vocals & keyboards

David Shankle – guitars

Andres Castro – guitars

Emil Minott – bass

Horacio Paris – drums

Music by: Anton Darusso, Andrés Castro & David Shankle

Lyrics by: Anton Darusso

Arrangements: Wings of Destiny

Vocals & keyboards recorded by: Juan Pablo Calvo, JPC Studio[Costa Rica]

Mixed & Mastered by: Alexey Stetsyuk, Grave Town Studios (Belarus). The track Ride The Dragon, Manowar cover song,

Wings of Destiny is a power metal band originally from Costa Rica, founded at the end of the year 2013, influenced by such bands as Helloween, Rhapsody of Fire, Angra and Symphony X; nevertheless through the time the band managed to develop a very particular and recognizable sound creating a cult following among fans all around the world. Wings Of Destiny was originally called only Destiny, but due to the existence of another band of the same name [band from Sweden], decided to change its name to Wings of Destiny (known, also, as WOD) in the year 2014.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*