Newsfeed

Winter`s End / Summer`s End festivals!

Winter’s End Progressive Rock Festival and Summer’s End Progressive Rock Festival, organizers have announced that events will take place next year in both April and October. Tickets for Summer’s End 2022 at the Drill Hall Chepstow from October 13-16, with headliners Major Parkinson, Mostly Autumn and Lazuli.

Winter’s End will take place between March 30 to April 2, while its Summer’s End counterpart will take place from October 5 to 8.

«With so many bands, artists and festivals catching up with live shows after the pandemic, we think that it is vital to get those days in people’s diaries as early as possible and to allow people to buy three-day tickets if they wish», explains co-organizer Huw Lloyd-Jones. “We are not quite ready to announce the venue as yet, so we recommend that anyone booking accommodation in Chepstow make sure they can cancel further down the line. We’re working on the lineups for both festivals right now, and the first announcements will be made shortly».

Three-day tickets which cover the Friday to Sunday of both events are available, while the Thursday will be a stand-alone event, and tickets will be sold separately.

Winter`s End three day ticket.

Summer’s End 2023 early bird three day ticket.

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*