Newsfeed

DVL: Play the music they love!

DVL – Hush

DVL are a rock/heavy metal band from Glasgow, Scotland, and according to the band they play the music they love. The track Eternity is the first single from the debut album Hush out on WormHoleDeath Records and available on all streaming platforms now!

Says, We’ve always had a natural attraction to the darker, more ominous sounds in music and we really leaned into that when we were writing Hush.

We wrote and demoed all the songs for over 2 and a half years before finally going to Italy and recording it with our engineer at Titans LAB Recording Studio in September 2020.

This album is like a book of short stories. Not a concept album but each song tells it’s own individual tale. The title track Hush,

Musically we take cues from many genres and many artists but our writing is also heavily influenced by other media such as Horror film, comic books and video games.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*