Newsfeed

Mind Imperium: Loss begets emptiness.

Mind Imperium -Nemesis

The album Nemesis from ambient groove metal was released on March 25th, 2022 via Wormholedeath worldwide. Loss begets emptiness.

An infinite void feeding on our hopes, leaving only broken dreams and a growing sadness in its wake. As emptiness spreads like a disease in our mind, it reminds us that our existence is futile, that time will consume all things in the end, leaving an everlasting nothingness.

Nemesis portrays our unspeakable despair, but goes further. It is the unheard scream of our oceans stripped of all life by the hand of men, the bloodstained ashes of our forests whose life is burning away, the cub bereft of its mother’s warmth, the father without a son.

It is the incarnation of a declining world. From this despair, we draw an endless strength and our desire for revenge. We are Nemesis.

Track list:

1.            Spirits of the Dead                          

2.            Divine Offering                

3.            Screaming Out Your Name                          

4.            Burning Embers               

5.            Entangled in the Void                    

6.            Nemesis              

7.            Untamed                            

8.            Néant

Musicians:

Nogh – guitars / lead vocals

Carol – bass guitars / backing vocals

Fabien – drums – backing vocals

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*