Newsfeed

CEN-Projekt: Offers symphonic prog.

CEN-Projekt - The Lost One

Chris Engels with vocals and all instruments on the debut album The Lost One is the maestro of the band CEN-Projekt, and he is supported by Wolfgang Kropf on bass on three track. This new German band offers symphonic prog.

Composition and music: Chris Engels

Bass with The Pessimist, Auspex und To An Old Square,

Piano: Wolfgang Kropf.

Tracklist:

00:00 She came and went ( Text: James Russell Lowell )

06:53 To an Old Squarte Piano ( Text: Robinson Jeffers )

13:51 The Pessimist ( Tex: Ben King )

20:31 The Lost One ( Text: Karle Wilson Baker )

27:25 Silence ( Text: Thomas Hood )

34:53 Auspex ( Text: James Russel Lowell )

40:44 Hope ( Text: Emily Bronte )K

Tracklist:

1. To An Old Square Piano (6:57)

2. She Came And Went (6:54)

3. The Pessimist (6:40)

4. Silence (7:28)

5. Auspex (5:50)

6. The Lost One (6:54)

Total Time 40:43

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*