Newsfeed

Dirty Shirt: Crossover folkcore metal band from Transylvania.

Dirty Shirt – Get Your Dose Now

Sirty Shirt is a crossover folkcore metal band from Transylvania. Dirty Shirt is one of the most active and original rock bands in Romania. Its unique style results from the combination of rock/metal with various other musical elements: Romanian folk music, funk, electro, world music, etc. Friday, April 1st, Romania’s Dirty Shirt released their sixth album Get Your Dose Now!.

You might be familiar with the band and their amalgamation of folk metal, nu-metal, hardcore, metalcore, industrial, prog and alternative rock over the years?

The track Dope-A-Min

The track Cand S-O-mpartit Norocu’ (Part 1 & 2) – ¨

The track Pretty Faces ft. Benji Webbe, Caliu & Paul Ilea

The track New Boy in Town

 Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*