Newsfeed

Wound Machine: Why do you think that you are better than any other species?

Wound Machine – Malicious Being

Whipping oneself as part of asceticism has existed for countless years, and those who do so would probably have enjoyed a wound machine?! So much pain did not the band Wond Machine offers, and on the contrary a lot of joy by listening to their music.

Wound Machine was engineered on April 4, 2020 in Dublin, Ireland by Piotr Niemiec Niemczewski – Vox/Guitars and Krystian  Kruszon’ Mistarz – Drums, musicians associated already with bands like ThyWorshiper, Mortis Dei or Pedophile Priests. The title track Malicious Being

Lyrics:

Does our sense of value and equality ends where the tail or hooves begin of another being?

Do we have the right to be called masters of existence?

Why do you think that you are better than any other species?

Speciesism

Total egocentrism of entire human race

Speciesism

Egocentrism of the human race

Every kind of wild

Every kind of  tame

And every kind that crawls

They all are under our care

Our uniqueness does not necessarily have to be a source of pride

As it largely comes from the violence on which our history was built

In our pride we have forgotten that we all have the same right to this world.

On September 11, 2020 band released their first single entitled Wyrocznia.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*