Newsfeed

BlackLight: From Cracow!

BlackLight - River Of Time

The album River Of Time was released some weeks ago from the band BlackLight, and the quiz is where to this fine band hails from?

Line-up:

Marcin Kocielski – vocal

Maciej Majewski – guitar, back. vocal

Robert Kurzyński – guitar, solo guitar

Tomasz Szydło – bass

Jan Krawczyk – drums

Cracow is the band’s hometown. Cracow has traditionally been one of Poland’s leading centers for science, culture and the arts, and was the country’s capital from the Middle Ages until 1596, when the capital was moved to Warsaw. Therefore the band BlackLight continue to deliver culture and art from this beautiful town.

Tracklist:

1. I Call Your Name (5:46)

2. You Are Not Alone (5:35)

3. Compass Of Soul (4:59)

4. Into My World (6:11)

5. Following The Sadness (3:53)

6. Circle Of Life (6:33)

7. Beyond My Thinking (4:33)

8. Inside Me (5:04)

9. When Dreams Come True (5:11)

10. Sinner (6:13)

11. I’m Dying (3:54)

Total Time 57:52

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

2 Kommentar på BlackLight: From Cracow!

  1. Blacklight // 20. juni 2022 ved 20:25 // Svar

    Greeteings from Blacklight..heeeeeelooooo😊

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*