Newsfeed

Belle Morte: With dark symphonic metal with gothic/progressive flavor and melancholic vibe.

Belle Morte – My Little Demon

The track My Little Demon is a track taken from critically acclaimed symphonic metal band Belle Morte’s album Crime Of Passion, out via Wormholedeath worldwide.

Belle Morte is a musical project from Belarus, Minsk, playing dark symphonic metal with gothic/progressive flavor and melancholic vibe.

Credits:

Lyrics & melody – Belle Morte

Music, arrangement, sound producing, mixing & mastering – Sergey Butovsky

Director –  Yauheni Lytkin

DOP – Arseny Bogunov

Producer – Juliya Papouskaya

Producer’s assistant – Evgenia Volkova

Actors –  Mariia Kostina, Vazha Goderdzishvili

Postproduction – Jack Lytkin, Mikhail Vasilevich, Kiryl Piatrukhin, Nikita Privalov, Nicolay Shavel

The idea behind Belle Morte is playing on contrasts – in music, lyrics and visual imaginary. It’s about seeing its own beauty in disturbing things, ugly things, and, vice versa, seeing the bad side in nice things which might not be that obvious at the first sight. The track Who Are You,

Line-up:

Belle Morte – vocalist, lyric/music author

Sergey Butovsky – bass guitar, arrangements, sound producing

Maria Shumanskaya – keyboards

Ilya Rogovoy – guitars

Ilya Petrashkevich  – guitars

Rostislav Golubnichiy – drummer

«Dear friends! We are beyond excited and extremely proud to share our full-length album ’Crime of Passion’. It’s been a long way for us and we’ve put our hearts and souls into these tracks. None of this would be possible without your support, and we are immensely grateful to you for being with us, sharing your feedback and motivating us to move on all this time». The tracks Who Are You and Lace,

«We really hope you will love this album and it was worth the waiting. Stream it, share it, discuss it! And of course we are looking forward for your thoughts and first impressions – feel free to drop a line to us!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*