Newsfeed

Mara: Apocalyptic sounds came crashing from inside the bunker

Mara – Embers Of Hades

Mara offers misty metal from the frozen shores of Sweden, fusing the sounds of misanthropy and spirituality.

Mara formed in 2012 when Dimitrios and Erik joined forces in a mold infested bunker under the crime-ridden streets of Tynnered. Against the backdrop of gunshots and burning cars, apocalyptic sounds came crashing from inside the bunker…The track Embers Of Hades,

The band speaking of the track: We really tried to do something different this time, we headed into the studio with no prewritten material with the intention of writing and recording this single as close to how it sounded when we jammed it as possible. The result is a heavy yet melodic song full of emotions and a slight nod towards some of our commin influences. The lyrics of the song is centered around ones journey through the afterlife as a ember among many other embers in the great fires of Hades.

«Misty metal from the frozen shores of Sweden, fusing the sounds of misanthropy and spirituality. Our goal is to deliver hard hitting riffs, innovative song structures and an rebellious attitude to modern music. Inspiration is drawn from the state of the world and what the astronomical and cosmic currents are telling us».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*