Newsfeed

S.R.S.T. (Scott Reed’s String Theory): With heavy and fast prog metal:

S.R.S.T. (Scott Reed's String Theory) – Regenesis

S.R.S.T. (Scott Reed’s String Theory) new and second album is entitled Regenesis and this is heavy and fast prog metal. Derek Sherinian from Dream Theater; Planet X and Sons Of Apollo plays on the album together with maestro Scott Reed, and they offers many complex progressive metal rhythms. The album is brimming with much delicious and heavy guitar, and many keyboards’ and guitar solos.

Tracklist

1. The Curtain Falls (1:52)

2. Regeneration (8:24)

3. Day Zero (6:28)

4. Outrageous Fortune (8:11)

5. The Philosopher (7:27)

6. The Astronomer (3:31)

7. Reflection (5:12)

8. The New Dawn (5:52)

Total Time 46:57

Credits

Scott Reed – everything

 Except

Derek Sherinian (Dream Theater, Planet X, Sons Of Apollo) – keyboards

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7110 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*