Newsfeed

Cobra Spell: Stuck in the 80s.

Cobra Spell - Anthems Of The Night

Cobta Spell is a heavy rock band stuck in the 80s. The band is for fans of W.A.S.P., TNT, Hitten, Striker, Quiet Riot, Enforcer. On March 31, 2022, the new and second EP from Dutch rock/metal band Cobra Spell will be released, called ‘Anthems Of The Night.

Formed by the up-and-coming guitar phenomenon Sonia Anubis (Crypta, Ex-Burning Witches, Cobra Spell is slithering its way into the revival era of the 80’s Glam and Heavy Metal sound. The worldwide sleaze quintet is completed with Alexx Panza (Hitten) on vocals, Sonia Anubis on Lead Guitar, Esmée Van Sinderen on Rhythm Guitar, Angelina Vehera on Bass and Léonard Cakolli on Drums.

This new EP was recorded in December 2021 at Comeback Studios (Spain). Produced, mixed and mastered by Alejandro Gabasa Barcoj. The band meticulously crafted 4 new songs, aptly fit for a summer’s night drive with the top down and the music loud.

Song writing and song arrangement by Sonia Anubis. Lyrics by Sebastian Silva, Sonia Anubis and Angelina Vehera. Produced by Alejandro Gabasa Barcoj and Sonia Anubis.Session drums by Marco Prij. Additional guitars by Sebastian Silva.

Tracklist:

01. Addicted To The Night

02. The Midnight Hour

03. Steel my Heart Away

04. Accelerate

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*