Newsfeed

Aarimest: Compositions lend themselves to an aggressive, yet enchanting, musical soundscape.

Aarimest - Vivorum

Canadian black metal band Aarimest released their debut EP Vivorum. The EP was recorded, mixed and mastered at the band’s home studio in Ottawa, Canada, and released earlier this year.

Aarimest was formed in Ottawa, Canada as a one man band combining metal with various musical influences from within and outside the genre. Folk and Acoustic elements are notably present on the band’s debut release EP Vivorum. Along with its distinctively harsh vocal style, Aarimest’s compositions lend themselves to an aggressive, yet enchanting, musical soundscape.

Vivorum, is a captivating and unique release which features acoustic and melodic elements. The album draws inspiration from nature and medieval themes, describing the tale of Vivorum (Latin for The Living) and an invading force coming to raid their land; a part of the album’s greater concept story.

Track-list:

1. Vivorum 06:38

2. Torvet 05:58

3. Markings For Above 07:04

4. Transcendence 06:01

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*