Newsfeed

Susurro: Stop the war stop the madness and be nice to each other.

Susurro – Love Peace And Rain

The band states, «Short biography: In the small village of Allmersbach near Backnang, surrounded by brass music and gospel».

German death/thrash metal band Susurro released their new single Love Peace And Rain dedicated to the situation in Ukraine. The release was recorded in AKS Studios and mixed/mastered by Andy Lux.  The track Love Peace And Rain

The band founder Jack Skaner described the song,  «We find it very sad that there is war in Europe again. That mothers lose their sons. The persecution frenzy and the hatred have arrived here. Why are there wars? What sense does it all make? Maybe we would all be better off if there were no politics and we all loved each other».

Susurro was formed in 2019 at Allmersbach, Germany by Jack Skaner (vocals/guitar). Soon after Mr. Six-Ell (bass) and Winzent Walace (guitars/keyboard) joined the band and the lineup was completed. The band’s debut album Erratic was released in January 2022.

The band states, «Stop the war stop the madness and be nice to each other».

Tracklsit:

1.            Intro      02:18    

2.            Burning In Flame 2022    06:11    

3.            Erratic   06:31    

4.            Revense is Mine 05:06    

5.            Eye for Eye          05:52    

6.            Tambora              04:44    

7.            Leopard Doesn’t Change Its Spots             04:26    

8.            No Way Out       05:57    

9.            Ghost Rider        05:47

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*