Newsfeed

Atrox Trauma: Powerful sound, great riffs, Epic atmospheres and incendiary vocals.

Atrox Trauma – This Is The truth

This Is The Truth is a single taken from Atrox Trauma’s album On The Line Of Nothing And Something out via Wormholedeath worldwide

«Powerful sound, great riffs, Epic atmospheres and incendiary vocals are the recipe that has made the album On the Line of Nothing And Something a great piece of modern thrash/death».

«We are living in an apocalyptic world. All the things we believe in are being doubted. Now you can show who you really are. Throughout one life it can be possible to develop several lives. That’s the only reason why we like to live in apocalypse. This is the truth».

«Powerful sound, great riffs, Epic atmospheres and incendiary vocals are the recipe that has made the album On the Line of Nothing And Something a great piece of modern thrash/death».

May of 2008. The band’s first rehearsals began. Kristóf Andruskó (drums) and Imre Török (rhythm guitar/vocals) started to play songs from Sepultura, Slayer and Kreator. Then they started to compose their own songs.

Spring of 2010. Máté Bódog (bass) and András Székely (lead guitar) joined the band.

Spring of 2011. They made the first demo, which is called “Fojtogat”. The demo have 3 songs with hungarian lyrics:Lelkem takaromJövés, menés, maradok Lélegző ruhafogas.

May of 2011. Máté left the band. Tamás Bodrogi joined. Febr of 2012. Minitour with 5 gigs in Germany and Czech Republic.

8-9th Sept of 2012. They recorded 2 songs for the second demo at No Silence Studio, Gyula, Hungary. (led by: Simon István). The second demo has two songs with english lyrics: Immobile, Suicide fuck. They got positive feedback from the audience and other music magazines and webzines.

2013. Kristóf left the band. New drummer: Gergely Győri 2013. Sept. Tamás left the band.

2019. After a long break, the band reactivated itself and found their new bass player Gyula Tábori.

2020.08.21. First place at “Dobbantó” talent contest.

Spring of 2021. Recorded the first LP of Atrox Trauma at No Silence Studio, Gyula, Hungary. (led by: Simon István). It contains 12 songs.

Sept. of 2021. The band has been signed at Wormholedeath.

Line-up:

Imre Torok

Andras Székely

Gyula David Tabori

Gergely Gyori

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*