Newsfeed

Sinverse: it`s an amalgamation of the band’s favorite elements.

Sinverse - Cosmic Poetry

Cosmic Poetry is an interesting album title for me as I enjoy both poetry and not at least cosmos. The band behind the album Cosmic Poetry is from Switzerland and they call themselves Sinverse. Cosmic Poetry is a concept album depicting a dystopian science fiction story where each song is another chapter of the same overarching plot.

Zurich Airport is the Switzerland`s largest and an important hub for European air traffic. Sinverse is from Zurich and are high-flying with much joy due to the debut album release! Sinverse was formed in 2018, the lineup was finally complete by 2020. Their music is an amalgamation of the band’s favorite elements modern metal has to offer.

Tracklist:

1. Eternal Return (2:14)

2. End Of Compassion (5:59)

3. Drowning (4:31)

4. Ascension (5:21)

5. Pillars Of Creation (4:37)

6. Lost Within A Dream (6:40)

7. Synthetic Harmony (5:44)

8. Cosmic Poetry (8:11)

9. Full Circle (5:31)

Total Time 48:48

Line-up:

Valentin Bürgler – Vocals

Simon Burri – Guitars

David Craffonara – Bass

Dave Schlumpf – Drums

   With

Alea Wyss – Additional guitars

Lukas Villiger, Kathrin Schlumpf – Additional vocals

Thommy Eberle – Piano

Eliette Lüthi – Violins

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*