Newsfeed

Gadgets Sons: Incorporates multiple styles of metal in a unique blend of beautiful brutality,

Gadgets Sons – Blasted

Gadgets Sons from Tulsa incorporates multiple styles of metal in a unique blend of beautiful brutality, featuring scorching vocals and heavy riffs cascading over punishing rhythms. The track Blasted,

Tulsa based Death /Thrash Metal band Gadgets sons have signed with Wormholedeath a licensing deal for their self-titled album Gadgets Sons” due for release on April 22nd, 2022.

Gadgets Sons is a two piece band from Tulsa, Oklahoma that incorporates a unique blend of death, groove, and thrash metal showcasing scorching vocals and searing solos cascading over brutally punishing rhythms. Garnering attention for their earthshaking live performances the band continues to carve out a name for themselves while offering a distinctive listening experience.

Line up:

Charles Ian Ireland

Phillip Eyad Mofadi

Track-list:

1. Blasted

2. Perrrlka

3. Witchery

4. You and I

5. Song One

6. IWBY

7. Volcanic

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*