Newsfeed

Anthon Norwell Experiment: Very talented and active musician.

Anthon Norwell Experiment - Welcome To My DNA

Anthon Norwell Experiment new and sixth album is entitled Welcome To My DNA. Anthon-Norwell Experiment is a progressive musical project, between rock and metal formed in 2015, the multi Instrumentist Anthon Norwell.

Anthon Norwell is a very talented musician who is also a very active musician. He plays in Memory Of Silence, The Norwell Project and Synesthesia but now he releases a new concept, this time in instrumental parts … Anthon-Norwell Experiment is a musical project access on the spiritual side and felt it for life or the belief of everyone!!

Tracklist:

1. Between These Walls (2:51)

2. I Waiting For (4:43)

3. Prisoner Of Time (3:54)

4. Experience Of My Body (3:10)

5. They Steal My Life (4:44)

6. My Love (4:36)

7. No Escape From A Reality (4:18)

8. Stay Away From Me (3:14)

9. The Effect Reverse (3:09)

10. Inside Me (3:55)

11. This Is My New Side (4:04)

12. I Stay Alone (7:07)

Total Time 49:45

Line-up

Anthon Norwel l

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*