Newsfeed

Kerion: Boldly steps out and call this style Comics metal!

Kerion – Cloudriders: Age Of Cyborgs

Kerion the French symphonic power metal band led by the female vocalist Flora Spinelli will release their new album Cloudriders: Age Of Cyborgs on CD and digital on June 3rd via Beyond the Storm Productions. Kerion was formed twenty years ago by Flora Spinelli.

Guests on the album include Elisa C. Martin (Dark Moor, Fairyland), Raphael Dantas (Ego Absence) and Vitor Veiga (Aquaria). The album was mixed and mastered by Damien Rainaud (Dragonforce, Fairyland, Fear Factory). The choirs were once again handled by Phil Giordana (Fairyland) and the artwork was created by Genzoman (World of Warcraft, Marvel).

Cloudriders: Age Of Cyborgs takes you on a majestic journey filled with symphonic power metal, cinematic influences and even some electro influences. Kerion boldly steps out and call this style Comics metal!

Kerion is:

Flora Spinelli – Vocals

Remi Carrayrou – Lead & Rhythm Guitars

Stephane Papasergio – Bass

Cloudriders: Age Of Cyborgs tracklist:

01. Riders Theme (Age of Cyborgs)

02. Nova Prime

03. The Mission

04. Red Squad

05. One Way Love

06. The Desert

07. Nowhereland

08. Final Race

09. Virtual Rhapsody

10. Alert

11. Cyborg Hunt

12. Before the Storm

13. Global Annihilation

14. Electric Requiem

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*