Newsfeed

Deception Store: Soft prog rock!

Deception Store – Distant Lover

Deception Storewith the track Distant Lover (Live)

Whisper just a word

Distant lover

Tell me how

Far you ar

Tell me you’re real

Distant lover

Let’s exchange

Our fantasies

What about some pics?    

Don’t be shy    

With your smile     

The only dress     

A whisper of your brow tells me  

You came closer now, I see    

In your eyes the mirror of my life

You’re my lover

Tell me how

Close you are

Tell me you’re near

Lover

Let’s take off

You’re no more a fantasy

Let me love you my way

Tell me you’re near, Distant lover – lover -lover -lover.

Line Up: Marco Pantozzi, Joe Chiericati, Stefano Nicli, Teo Ederle, Thomas Ebner, Dominik Told, Roberta Staccuneddu.

Video operator: Mattia Mariotti

Deception Store is a new psychedelic soft prog rock project by maestro Marco Pantozzi, and Pindaric Flights is the debut album. The track Lifetime,

Voli Pindarici are the driving theme of the first work of the Deception Store, those flights that make us see life in color even when it is covered in gray and that elevate us above normal daily life, changing us, even if only for a moment, every perspective. Daydreams but with imagination, the only powerful weapon against the evils of the world … The beautiful cover is the work of Gigi Cavalli Cocchi, multifaceted artist, writer and musician (Clan Destino, Ligabue, Mangala Vallis, Tazebao, Ambigram).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7442 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*