Newsfeed

Flummox: More diverse, heavier and crazy!

Flummox – Rephlummoxed

Flummox is not a common verb but it means perplex (someone) greatly; bewilder. They was completely flummoxed by the question! In addition Flummox is a band name. Rephlummoxed is their new album. This album contains reworked songs that sound totally different than the original version. The sestet explore a wide range of genre and are even crazier than before, and definitely heavier and diverse and the production is more massive.

«…it accidentally ended up being the best thing we have». (Flummox`s Max Mobarry). The track Flummoxing Act 1: Garbonzo’s Leap,

Main Players:

Alyson Blake Dellinger

Drö Jones

Chase McCutcheon

Max Mobarry

Jesse Peck

Alan Pfeifer

Featuring:

Pascal Blaud

Jody Lester

Jae Deryn Moshen

Melody Ryan

Engineered and mixed by Chase McCutcheon

Mastered by Angel Hair Audio

Produced by Flummox

All music and lyrics by Dellinger/Jones

All tracks arranged by Dellinger/Jones/McCutcheon/Peck/Pfeifer

Unibirth poem by Bill Harper

Other Co-Conspirators:

Holly Axelrod – Back cover art

Haven King – Layout

Bee Lavender – Front cover artist, color

Victor Moran III – Rhythm section editing

Paige Wetherwax – Front cover concept, linework

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*