Newsfeed

Luca Liotti: With an innovative interpretation.

Luca Liotti – R.O.M.A.

Rome is also called The Eternal City, and is a city I have read a lot about, and especially the Roman Empire. It is also a city I would have liked to have visited. A small digression is that my youngest son proposed to his future wife in Rome. Romantic! Luca Liotti with his tribute to Roma is suitable enough entitled R.O.M.A. taken from the album Lands Of Gory,

The single pays homage to the eternal city of Rome and its immense history. It was recorded and produced by Lands of Glory studios. It is a true epic classical opera recorded with orchestral backing tracks.

Rome. it is an innovative interpretation of the composition. Luca Liotti, after having won many prizes for musical composition at national and international festivals, gives us this new challenge.

For fans of Inner Shrine, Hans Zimmer and Ennio Morricone.

About Ulf Backstrøm (7438 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*