Newsfeed

Aveum: With glorious new album!

Aveum - Glitch

The glorious new album of Aveum is titled Glitch and was released late this spring.

Tracklist:

1. Lullaby

2. Black Swan Theory

3. Desire

4. What’s in a Name

5. Holy Alix

6. The Traitor

7. 7

8. Glitch

9. La Signora dei Libri

10. Lucretia

11. #Jump

12. Wings Over the Ocean

13. Austerlitz

14. I Wish I Had More Time

Line-up:

Lucille: Voice

Emanuel: Guitar

Lord: Guitar

Paul: Bass, Backing vocals

Ian: Samples

Richard: Synths, Voice

TheNola: Drums

Instruments & voices recording @ Aurora Recording Studio by Emanuele Viglietti

Mix & Master @ Aurora Recording Studio by Emanuele Viglietti

Artworkby Roberta Cavalleri – ZenCaos Creative

Photographyby Aldo Antonietti

Videos: Alex Bufalo – Violexvideo

Guest list:

Valentina Tinetto: Guest voice on What’s In A Name

Fabio Privitera: Guest voice on The Traitor

Alessandro Shumperlin: Lyrics Cowriter on 7

Aevum were founded fifteen years ago and after one year they released the EP Celestial Angels.. Another EP and a single followed before the debut Impressions was released in 2014. In 2017 and 2020 the albums Dischronia and Multiverse were released. Glitch is thus the fourth album, of the Italians, who had started as a symphonic metal band.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*