Newsfeed

Banned In G.B.G: Making noise on the underground rock scene of Gothenburg!

Banned In G.B.G - What The Hell Is Going On

Banned In G.B.G started as a studio project in the fall of 2018. Fast and loose riffs became songs and studio musicians became band members!

The line-up might be relatively new, but the members have all been around for a while making noise on the underground rock scene of Gothenburg, Sweden.

With a host of different musical backgrounds in the band it became not a compromise but an uncompromised with the sound! A heavy mix of punk rock, poprock and metal, giving a new twist on the kicking sounds they grew up with. The new album from this band is entitled What The Hell Is Going On,

 Line up:

Paul V. on vocals (Tornado Babies, Not Enough Hate)

Zee on bass (On Parole, Smash It Up)

Joke on guitar (The Nuts)

Rat on guitar (Cherokee Death Cats, Ladida)

Tommie on drums (Nissses Nötter (Swedens youngest punkband ever)

Stillborn (with Messiah Marcolin ex. Candlemass)

The tracks What The Hell and Give Me More,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*