Newsfeed

Extinguish The Sun: Spanning from heavy, guitar-driven songs to very dynamic, multi-layered songs.

Extinguish The Sun - Sold

Extinguish The Sun is not possible for humans, but it`s possible name of a band Extinguish The Sun.

«Our 2nd full-length album, Transformations will be released soon. The album is 9 songs spanning from heavy, guitar-driven songs to very dynamic, multi-layered songs. All with big production, a big rhythm section and great vocals».

The first single released, Sold is out now!. Sold is a high energy, guitar-driven track, with sing-along hooks, great vocals.

There will be 2 other singles to follow before release, Planet Nowhere and Colors.

For fans of newer Mastodon, Baroness, Thrice, Torche

Recorded by Drew Widolff. Mixed and Mastered by Riccardo Pasini at Studio73, Ravenna, Italy.

Line-up:

Jeremy Miller – vocals

Daniel Edmunds – bass

Jeremy Toms – guitar

Michael Morley – drums

Nick Grobe – guitar

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*