Newsfeed

Robert Fripp & Toyah: With ragged makeover of iconic song!

Robert Fripp & Toyah - Back Is Black

Do humor belong in music Frank Zappa once asked? My answer is a resounding YES. Robert Fripp & Toyah also have much humor and this time they use school uniforms, Iced water and chaos!. Welcome to their crazy world. This time giving AC/DC’s iconic Back In Black a somewhat ragged makeover in the latest instalment of their wildly successful series of Sunday Lunch videos.

In the new clip, King Crimson leader Fripp plays the riff while Toyah handles the vocal, and while Willcox’s performance is undeniably spirited, we fear that Angus Young may not come a-calling should Brian Johnston’s hearing ever fail again. Bonus points are accrued, however, for pinging a series of rubber bands at the camera as the song progresses, and for tipping a glass of ice down her husband’s chest at the climax.

Toyah & Robert’s Burning Guitars #3

Toyah & Robert’s Sunday Lunch – Ace Of Spade

Toyah & Robert’s Sunday Lunch – Psychosocial

Toyah & Robert’s Sunday Lunch -Cult Of Personality: Revisited! (Living Colour)

Link:
Homepage

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*