Newsfeed

Flowerleaf: With a forerunner.

Dreamleaf – The Storm

FlowerLeaf are back and they are ready to start their Dreamerie journey! As a forerunner, they just released a brand new single along with a music video called The Storm.

The Storm is the first single from the Dreamerie – Chapter I: Time. It’s a song about self-confidence, fighting for what you want and fulfilling your destiny.

«It was an amazing experience recording The Storm because it gave FlowerLeaf a new dimension and it gives us lots of possibilities for what we can create in the future» – singer Vivs Takahashi says.

… so it starts the Dreamerie. FlowerLeaf are preparing their next release in an ambitious project called Dreamerie.

The Dreamerie is the book of dreams, full of wishes, fantasies and nightmares. It contains the desires of the heart and the fears of the soul. Like every book, the Dreamerie is divided into chapters that will be released as a sequence of five short-albums within the next few years. Each chapter will bring its own theme and the first one will be called TIME. And Chapter II is already in the making.

FlowerLeaf were founded in 2017 by Vivs Takahashi and Marcelo Kaczorowsky with the ambition to follow their dreams. After a year of discoveries and hard work, they released their debut album Stronger, which received many positive reviews from all over the world.

But they wanted more, so they decided to leave their homeland Brazil in search of new challenges and opportunities. And so they arrived in Germany in 2019, where they immediately started playing live shows and participating in festivals like the FemME – Female Metal Event in The Netherlands.

The corona-crisis struck them hard when they were still adapting to this new life, but this didn’t stop them from writing music and working on all the creative ideas and dreams that had brought them here.

And so, with the addition of Florian Mathes, David Schnödewind and Michal Maciag to the team, they are ready to start a new chapter in FlowerLeaf’s story.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*