Newsfeed

Gods Of Decay: With dark, meaty and yet beautiful sound…..

Gods Of Decay - Suffocate You

Post-grunge, goth metal group Gods Of Decay have released their first single/official video taken from their forthcoming album Collective Psychosis, due out worldwide via Sliptrick Records later this year.

The song Suffocate You focuses on societal relationhips and how society ignores the hardships of an individual while simultaneously trying to suppress (“suffocate) the willpower of its members.

However, with the music video, the band attempted to create a visual interpretation of the aforementioned issues by portraying a love-hate relationship with elements of paranormal whilst focusing on core themes of betrayal and revenge.

Gods Of Decay are:

Anna – Vocals | Frost – Guitar | Yorke – Bass

Gods Of Decay was formed in Tokyo in 2018 by a Japanese guitarist Frost and a vocalist from Georgia (country) Anna. Their music lies at an intersection of genres and styles such as post-grunge, alternative and gothic metal, the fusion of which gave birth to the dark, meaty and yet beautiful sound.

Gods of Decay pride themselves with their strong adherence to melody intricately interwoven with the heavy and angry guitar riffs – a feature that makes the band stand out.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*