Newsfeed

Maryam: With soundtrack of absolute masterpiece!

Maryam

The soundtrack of the short film Maryam, winner of many international film festivals, is online on all platforms. The music is by the well-known author Luca Liotti (Inner Shrine – Donamorte).

The music is very gothic and deep, an astral journey between the sacred and the spiritual profane. Many ancient instruments have been used to outline the atmosphere, also collaborating with Cecilia Boninsegni’s soprano singer metal.

The film will soon be released on film platforms. The album is divided into 5 tracks, of which Maryam is the most significant. An inner reflection of a mother who has always defended and cared for her maternal love and who this time will be torn between the instinct of wanting to help him and the divine destiny that is already written and wanted.

Maryam is an absolute masterpiece worth listening to and it’s in a top competition in Italy of David Di Donatello, Best Italian Film Festival.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*