Newsfeed

Sedate Illusion: With maestro Vangelis Kakarougkas in front.

Sedate Illusion - Time Is Not The End - Black Untold

Sedate Illusion is an experimental progressive – metal band created from Vangelis Kakarougkas. Release title: Time Is Not The End – Black Untold and this is a self-release due out 07-09-2022.

Tracklist:

EP1 Time Is Not the End

1. What if

2. Does it Matter

3. Time is not the End

4. Stars

EP2 Black Untold

1. Breathe

2. Elevated (instrumental)

3. Black Untold

4. Inside the Void

Line-up:

Vangelis Kakarougkas – Vocals/Synths/Keyboards

Anastasios Kibizis – All Guitars

Vangelis Glavinas – Bass Guitar

Andreas Alamanos – Drums

The album is split between two EP’s, because of the nature of the songs. The first EP feels like a more progressive style with more upbeat and easy-listening songs.The second EP is more dark and depressing, conveying a great sense of loneliness and fear of dying or getting lost in the chaotic abyss of anxiety and anguish. For fans of Leprous, Dream Theater, Fates Warning, Queensryche, Vola, Disillusion, Ayreon, Soen, Anathema, Chroma Key, OSI, Star One, Symphony X, Katatonia.

Recorded, Mixed and Mastered at Sun Studios (Corfu) by Vangelis Kakarougkas.

The track Reach The Sun,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*