Newsfeed

Lobate Scarp: With their own twist and turns!

Lobate Scarp– You Have It All

You Have It All is the second full length studio album from Lobate Scarp. Recorded from August 2021- March 2022. (Except for Beautiful Light and most of Nothing Wrong). Mixed and Mastered from March-May 2022 Lobate Scarp’s twist on progressive rock music will take you on a unique musical journey.

1. Conduit 07:02

2. Nothing Wrong 06:15

3. In the Night I 00:54

4. Life-Line 05:53

https://www.youtube.com/watch?v=B11ZVIv3zC4&list=OLAK5uy_k3_w8hK9wo4rLqgGy3vyABPOuQR_qtC8I

5. You Have it All 14:31

6. In the Night II 01:13

7. Beautiful Light 05:46

8. Our Test Tube Universe 07:36

9.Flowing Through the Change 17:26

The album features special and very skilled guests Jon Davison (Yes), Jimmy Keegan (Spock’s Beard, Pattern Seeking Animals), Eric Moore (Suicidal Tendencies, Infectious Grooves), Ryo Okumoto (Spock’s Beard), and Billy Sherwood (Yes).

Nickie Harte Kelly syas, «Here we have mostly upbeat progressive rock from Los Angeles’ Adam Sears, with plenty of guest artists well-known in the current prog scene. All of the usual suspect instrumentation (various guitars, bass, and drums), heavy on the synths and other keys, throw in some violin, viola, and cello, and you have a sure winner of a release. Ace production and not one, but 2 epic tracks. No surprise that this is enjoying lots of airplay, and promises to have lasting success. Favorite track: Nothing Wrong«».

«Our second full length studio album, You Have It All, is here! With special guests Jon Davison and Billy Sherwood (Yes), Jimmy Keegan (Spock’s Beard, Pattern-Seeking Animals), Ryo Okumoto (Spock’s Beard), and Eric Moore (Suicidal Tendencies, Infectious Grooves)».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*