Newsfeed

Hale De Mars. Dreamy, beautiful and subtle….

Hale De Mars - Гипно / Hypno

Line-up: Daria Shakhova – vocal, keys, Sergei Guselnikov – guitar, Valentin Mikheev – drums and Artem Troitsky – bass. This four fine musicians is the Russian band Hale De Mars they have released the album Гипно / Hypno.

Hale De Mars is a wind of March. Inside your mind spring but this wind so cold and strong.

Hale De Mars – Russian Siberian indipendent prog rock band. They compose lyrical and dreamy songs with massive guitars, rich piano and incredible drums. 

Russian progressive rock band with female vocal. Hale De Mars creates songs about love, death and gothic melancholy. Hale De Mars is independent rock band with progressive sound and gentle female vocal.

Hale De Mars hails from Novosibirsk city, which is situated in the heart of Siberia, Russia. The band offer a very nice and charming feminine voice and subtle keys. Often Hale De Mars have pure melancholic mood but fascinating enough followed by something subtle and sublime.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*