Newsfeed

Devils Architect: Release nightmarish horrors from the hellacious mind into the world.

Devils Architect - Baptized in Blood And Blasphemy

Symphonic blackened death metal from US Pacific Northwest, and the band is Devils Architect and the album is Baptized In Blood And Blasphemy. They  continues to cover the topics and story’s about hauntings, demon possession, demonic entities, evil spirits, monsters, and God’s with a twist of pure blasphemy. The band release nightmarish horrors from the hellacious mind into the world.

Tracklist:

1. Baptized in Blood And Blasphemy

2. Father of Darkness

3. Possessed by the Serpent Spirit

4. Specter Of Decay

5. Manifesting Terror

6. The Tormenting

7. Bag of Bones

8. Unholy Divine

9. Emperor’s Kings and Gods

10. Summoned by Burning Light

Line-up:

Spencer Tyler – Lead vocals, guitars, drums and symphonic

Steven Nelson AKA Wraith – Rhythm guitars and backing vocals

For fans of Emperor, Dimmu Borgir, Old Man’s Child, Carach Angren.

Devils Architect’s music and lyrics were written, performed, recorded, and produced mixed and mastered by Spencer Tyler.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*