Newsfeed

Here Lies Wes: Like a doorway to different times of his life.

Here Lies Wes – Pieces Of Me

Here Lies Wes is a progressive rock artist from North Carolina, USA. Infamous for his powerful vocals and grungy guitar. If you had to compare artist his resemblance lies with Staind, Seether, Breaking Benjamin.

Wes speaking of his EP, stated: «This album is like a doorway to different times of my life. Each track was written from tragic moments in my life. It’s hard to keep that emotion bottled up inside so instead of crawling in a hole and dying, I took the pain and wrote the pieces of me. Remember you are not alone».

Here Lies Wes is an alternative indie rock project. With his grungy riffs, to his emotionally driven lyrics, puts his sound on the map  with some of the best artist in the world. From (Staind) Aaron Lewis, 10years with a tangled twist of the late 90’s alternative/rock. From artist lik , Bush to Candlerbox, his musical talents definitely earn the right to be on this list of known artist. In early 2022 he just signed his first deal and partnered with Wormholedeath Records in releasing his first album titled Pieces Of Me, under the name Here Lies Wes. Including tracks like Broken Hearts and Resistance, he hopes to flood the music industry and he’s thankful for his achievements as an artist. The tracks Broken Heart and Pick Up The Pieces,

Currently he is concentrating on writing his second album Wasted Tragedy and hopes to have it out summer of 2022.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*