Newsfeed

Two Ton Memory: 1788 and 2019.

Two Ton Memory – Stay Human

In Two ton memory there are huge amount of memories!The town Marietta was founded in 1788 by pioneers to the Ohio Country, Marietta was the first permanent U.S. settlement in the newly established Northwest Territory, created in 1787. More than 230 years later the band Two Ton Memory was founded in Marietta. FFO: Deftones, Breaking Benjamin. The tracks Stay Human and Burn Me Up,

Two Ton Memory was founded by guitarist, Jeremy Arnott and brother, bassist, Josh Arnott in May 2019. Former member Ben Murray was added to the mix in October 2019. The band was official in March 2020 with the addition of vocalist, Dan Howell. The band quickly put together their first EP lll and released it in August 2020. Followed up by Stay Human in January 2022.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*