Newsfeed

Ekoa: Establish two years ago!

Ekoa - Chrysalis

Ekoa is from Poland and deliver progressive groove death metal, and the band was establish two years ago. Ekoa is active on native metal scene and in nearest plans they have recording LP album in autumn this year. The track Delegation Of Thought,

Line-up:

Aurélien Thomas – Bass, Vocals, Guitars

Sergio Barbero – Drums

Paweł Staszewski – Lead Guitar

Kamil Kowalczyk – Rhythm Guitar

The track Rooted Into Grudge,

Says, «If you don’t like Mondays, the weather in April is too cold, the coffee is too bitter, and you would prefer it to be Friday again, then you can return to the emotions of our last concert to warm up thiscold, dark day!».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*