Newsfeed

Booby Trap: Known for their powerful performances.

Booby Trap - The Hellzheimers

Booby Trap was formed in 1993 in Aveiro, Portugal. They are known for their powerful performances and for mixing thrash metal with hardcore punk. They split in 1997 after 2 records.

Reunited and still releasing new music as the track Efilnikufesin N.F.L.

Booby Trap’s new album The Hellzheimers was released on June 17 via Firecum Records.

The Hellzheimers is a new released full of covers (Billy Idol, Obituary, Bad Brains, Judas Priest, Rose Tattoo, Anthrax…)

Line-up:

Pedro Junqueiro – vocals

Wild Bull – guitar

Hugo Lemos – drums

TóJó – bass

Miguel Azevedo – guitar

Cover artwork: El Gatuno

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*